El guaita de Ciutadella

L'actualitat de Ciutadella i de Menorca, especialment la referida a la política de la vila del Cap de Ponent. La major part d'aquestes volades han estat publicades a "El Iris".

dimecres, d’abril 05, 2006

Al·lots a les manifestacions

Estic plenament d’acord amb tos els que es queixen pel fet que el Fòrum, és a dir els feixistes d’esquerres, mudats de marxistes reciclats, empresssin al·lots en una manifestació en contra dels EUA. Remarc el fet que la manifestació era contra els EUA, un poble al qual tenen una mania malaltissa. Així els va. Hom sap també, que la mescla entre ell color verd i el vermell (ecologista, comunista) provoca una mescla ben galdosa que recorda el d’una matèria fens agradable.


En canvi, em preocupa que la queixa no sigui completa. De fet, el PP també empra infants en les seves manifestacions, ho hem vist els darrers mesos. I el PSOE també fa el mateix. És a dir: tots comencen a manipular els joves per aconseguir un vot més, un adepte més. I açò no acaba aquí. Amb la gent més granada es fa el mateix, si fa no fa. En una cas, s’aprofiten del seu estat d’ànim, en altres de la seva situació emocional o intelel·lectual: els pressionen. Em sembla barroer. Fins i tot conec retardats mentals que han emès el seu vot. Bé de fet, han emès el vot de qui el duia a l’urna. Això ja és una baixesa.

Fa uns anys, concretament 1991, el meu sogre havia patit una intervenció quirúrgica. Acabava de tornar a Menorca, just uns dies abans d’unes eleccions locals. Ell era del PP, convençut. El van venir a veure representants d’aquest partit. No li van demanar ni com havia anat l’operació, ni com es trobava, ni res de res. Només els interessava si a l’endemà aniria a votar. Li oferien una ambulància de partit, per dir-ho finament. Cagant punyetes hi va anar, a votar. Mai més he cregut en els partits. També conec casos contraris, no vull carregar contra el PP.

A Alaior, hi ha un cas excepcional. Una senyora va votar sense que tengui –no és el que el vagi deixar a casa—carnet nacional d’identitat. Afirmava qui la va dur al col·legi electoral, que sempre ho havia fet... Estic parlant d’un exregidor, franquista declarat. Insistesc, però, que no vull dir amb això que només un ho facin: el tema es repeteix. Cada partit té la seva merda. Dir qui és més porc, és molt complicat.

Em fa poques ganes d’anar a votar. Total, només serveix per inflar les butxaques d’alguns. No sé si algun partit manté la seva ètica fina al final, però cada dia en tenc més dubtes. Si volen que els mantinguem, que ho diguin, però que no ens empreninyi, ni ens enganyin ni s’aprofitin de les nostres deficiències físiques o psicològiques. En definitiva, només cal anar a votar quan es tracta d’elegir entre dictadura o democràcia. Que alguns no son molt democràtics, ho tenc molt clar. Que pretenguin imposar una dictadura, no tant. Aquesta colla d’impresentables només va a la seva. N’hi ha prou a veure els bancs del Parlament europeu. Si en treguessin un 90 % i hi posassin unes 35 tombones, seria suficient. Ses senyories només hi acuden, de tant en tant, per cobrar uns uns deu mil euros al mes. Pobrets!

1 Comments:

  • At 6:25 p. m., Anonymous Anònim said…

    Si la democràcia només seveix per omplir les butxaques d'alguns , que al menys aquests "alguns" vagin variant . Si ets al.lots van a les manifestacions (jo no som cap al.lot i també hi era ) serà que els adults no mouen el cul per ningú.

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home