El guaita de Ciutadella

L'actualitat de Ciutadella i de Menorca, especialment la referida a la política de la vila del Cap de Ponent. La major part d'aquestes volades han estat publicades a "El Iris".

dimarts, de novembre 08, 2005

L’ESTACIÓ MARÍTIMA DEL PORT DE CIUTADELLA

I es va obrir una estació marítima al port de Ciutadella. Gran idea... o açò semblava. I dic semblava perquè no n’estaven massa convençuts que fos tan imprescindible. De fet va ser una jugada electoral. Res a dir, tots en fan, de jugades. En aquest cas però, no puc entendre que es gastessin tants de diners en una obra "provisional", ja que diuen que en fer el dic construiran la definitiva. En això, jo li dic tirar els doblers. Tret, és clar, que no hi hagi cap intenció de fer cap dic. Fins i tot gosaria a afirmar que no el volen fer, tot i que la baralla és decidir qui diu que no el faran. Hom diu que més d’un resa a veure si a Madrid no cedeixen la làmina d’aigua. I que a Madrid es plantegen de cedir-la per fer avinent que a Palma no disposen de prou pasta per dur endavant el projecte.
Obriren l’estació amb presses, el formigó encara no s’havia endurit. Va ser una obra de mèrit, però arriscada. Sortosament no hi va haver desgràcies. Inaugurar un edifici públic, per on ha de passar tanta gent, s’ha fer amb garanties. I obrir-lo al públic encara més. Però tant li feia, era més important la foto. En poques setmanes obert i que Déu vulgui que no passi res. Són així, d’arriscats, d’inconscients o de mals gestors.
Ara han decidit que calia invertir-hi 500.000 euros per fer les obres imprescindibles per adaptar la terminal al que fixen les normes sobre les mesures de seguretat imprescindibles. Reconeixen per tant que fins ara se l’han jugada, que han actuat il·legalment, etc. Però tant li fa, paga el poble. Invertirem 500.000 euros més en una estació suposadament provisional, ha ha ha, i agrairem a les altures que ningú no hi hagi patit fins ara cap "accident". Vos imaginau quin cost hauria tingut? Em fa ganes de trencar-m’hi una cama per rebre una indemnització milionària.

Francesc Sintes Giménez

1 Comments:

  • At 1:38 p. m., Anonymous Anònim said…

    Bé no hi ha hagut desgràcies per sort, encara que tot està fet malbé.

    Ara quan ho tenen casi llest, volen fer una escala mecànica...

    Açó si, encara que per nomès 1 m2 es fa inauguració, que els canapens no hi poden faltar :D

    Guaguo
    www.webnorka.net

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home