El guaita de Ciutadella

L'actualitat de Ciutadella i de Menorca, especialment la referida a la política de la vila del Cap de Ponent. La major part d'aquestes volades han estat publicades a "El Iris".

divendres, de novembre 04, 2005

UNA REGIÓ ESPANYOLA

Rodríguez Ibarra ha tornat a obrir la boca i com és normal l’ha vessada. No sap fer massa cosa més. Aquest cop s’ha declarat "región española". Olé!

Tenia entès que una regió, espanyola o coreana, era una superfície de terreny. En aquest cas es veu que l’insigne polític admet que ell està compost de material petri. Si més no, en el cas del seu cervell, no en tenc dubtes que és així. Ara bé, he de fer un esforç per encabir-lo en el tipus de regió que és: illa, península, vall, muntanya isolada... Que és la regió més petita del món, és evident. Tot just fa un metre quadrat. La seva principal característica és que és una regió que vola, almenys les idees que en surten tenen tendència a agafar una alçada espectacular. Recorda un del viatges de Gulliver, aquest tipus de regió.

Però particularment em decant per definir-lo com a península voladora a estones. És un concepte nou, ans ben defensable. Una península sempre disposa d’un istme que la uneix al continent. Rodríguez Ibarra té aquest apèndix: és la seva llengua. Vola tot el dia i quan parla sembla un calàpet que aferra aquest apèndix a Espanya. Com en el cas d’aquests animals, la llengua és llefiscosa, llarga... i, per si no n’hi havia prou, emet una salivera pudent. Ben bé diria que això seu és mala bava. I prou.

Article de Francesc Sintes Giménez

2 Comments:

  • At 11:24 p. m., Anonymous Anònim said…

    Alerta amb aquest senyor, que sembla que la pressio li estava matant, a n'es defensor d'Espanya li ha fallat es cor. Recuperi's prest senyro Ibarra que aço esta a punt de petar sense voste.

    Guaguo
    www.webnorka.net

     
  • At 2:03 p. m., Anonymous Anònim said…

    No se qui ets, però et votaria. Alcalde, ja

    Xavi

     

Publica un comentari a l'entrada

<< Home